A FOXER KFT 2004-ben alakult az olasz ipari légtisztítás technológia gyártó CORAL Spa csoport képviseletét felvállalva mint képviseleti projektcég.

Fő tevékenységünk az ipari légtisztítás-technológiai szellőzőrendszerek tervezése, gyártása, forgalmazása és telepítése. Energetikai szakterületen energia auditálás, szél és naperőművek telepítése 500kW-ig. Automatizálási vonalon ipari PLC rendszerek, elosztó és vezérlő szekrények fejlesztése és gyártása.

Az 1993-as alapítású, jelenleg is működő ENVIGROUP BT Mérnöki Iroda alaptevékenységére és támogatására épülve ellátjuk a teljes CORAL csoport képviseletét, termékfejlesztőként is dolgozunk műszaki és méretkorlátok nélkül.

A cégcsoportunk cégei együttesen megoldást kínálnak a gyártási technológiából a levegőbe kerülő szennyeződések (füst, por, olajköd, oldószer, zajrezgés stb) munka-egészségügyi és/vagy környezetvédelmi problémáinak műszaki megoldásaira.

A FOXER KFT divíziókra osztva működik. 

Tevékenységünk nem csupán a kereskedelmi tételek forgalmazására korlátozódik, hanem komplex mérnöki tervezésen alapuló ügyféligény kiszolgálására.

A folyamatos gyártókapacitás fejlesztéseinknek köszönhetően az elmúlt 4 évben a rendszermegoldások 80%-a FOXER fejlesztés és gyártás.

Gyártási technológiánk az egyedi tervezésű és ügyfél igényekre gyártott ipari szellőzéstechnikai, környezetvédelmi, energetikai rendszerelemek, gépek, berendezések széles kínálatát lefedi.